DJ Chris Liebing и Michel de Hey на Spirit Of Burgas

Германският техно диджей Chris Liebing и холандският му колега Michel de Hey ще гостуват у нас за втората вечер от фестивала „Spirit Of Burgas“. По време на партито на 16 август участие на денс сцената ще вземат и родните диджеи от Метрополис – Steven, Ясен Петров и Smurf.

В рамките на изявата си на Черноморието, Chris Liebing ще представи актуалния си сет с техно звучене. Музикантът ще свири на живо, използвайки няколко лаптопа, дръм машини и контролери, съобщава avtora.com.

Фестът „Spirit of Burgas“ ще се проведе от 15 до 17 август, под патронажа на кмета на Община Бургас – г-н Димитър Николов. Специални гости на събитието са Groove Armada DJ set, Pharaohe Monch, Asian Dub Foundation и др.

Тридневният фестивал ще бъде излъчен в европейската мрежа на музикалния канал MTV, като предаванията ще включват и видео материали „зад сцена“.

Електронни билети за Spirit of Burgas могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria вкл. веригата за офис консумативи Office 1 Superstore.

Вашият коментар