Добра цена за качествен тест с детектор на лъжата

„Пропуканото доверие често се превръща в бездна от съмнения.“
Силвия Кристъл

Мъдра мисъл, която ще бъде фокусен център на днешната ни статия. В днешно време всичко, което правим може да бъде прикрито. Хората са се научили толкова умело да прикриват истината, че няма как да ги разберем в повечето случаи дори когато ни лъжат в очите. Да, ние не можем. Но знаете ли, че съществува метод, с който бихме могли да разкрием дори и най-изкусния лъжец. Нарича се психофизиологичен тест с полиграф. Полиграфът е по-известен сред нас с другото си наименование – детектор на лъжата. Използва се за разкриване на кражби, измами, изневери, корупция, както и за удостоверяване на служебна лоялност, също така и при подбор на кадри и проверка на зависимости, насилие, рекет и тежки престъпления.

Ако го имаше този уред няколко века по-рано измамникът Тартюф от известната комедия на Молиер, нямаше да има възможност да натрупа такова състояние. Но сега сме в 21-ви век и технологията толкова бързо напредва, че дори можем да отчетем кога някой ни лъже право в очите.

Разкрийте вашия Тартюф с помощта на център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в град София. Той предлага ниска цена за висококачествени услуги и професионално отношение от страна на всеки член на екипа. Хората, които извършват изследванията с полиграф, са под постоянно наблюдение, супервизия и контрол от Assess (България), Backster (САЩ) и APA (Американската Полиграфска Асоциация). Стриктното спазване на методологията на Backster е гаранция за 100% точна обективност на резултатите.

Добра цена за качествен тест с детектор на лъжата

Сега ще ви разкрием малко подробности от „кухнята“ на център „Детектор на лъжата“. Любопитно ли ви е как по-точно функционира този уред?

Eмoциите, кoитo aктивиpaт физиoлoгични peaкции въpxy пoлигpaмитe, ce нapичaт cтpecopи. Тoвa мoжe дa бъдe cтpaxa oт paзкpивaнe или възмeздиe пpи нeчecтнитe изcлeдвaни лицa,cтpaxa oт гpeшкa пpи отговарябе, винoвeн пo пoдpaзбиpaнe/чecтeн, нeвинeн изcлeдвaн/, яpocт, гняв, изнeнaдa, нe oбcъдeн въпpoc, вътpeшeн или външeн шyм и т.н. Тези емоции се контролират от вегетативната нервна система в човешкото тяло, която е смятана за единствена автономна – т.е. не може да бъде контролирана от човека. Това са учестеното дишане, забързаният сърдечен ритъм, изпотяването. Те се засичат със специални датчици, които се поставят на определени точки от тялото на изследваното лице. Cтpaxът oт paзкpивaнe пpи нeчecтнитe изcлeдвaни лицa дoвeждa дo cтpax oт пocлeдcтвиятa cлeданa лъжaтa, oпepaнтнo кoндициoниpaнe – винa, ?oгнитивeн диcoнaнc – кoнфликт, нaдeждa зa гpeшкa и дp.

Посетете техния уеб сайт Детекторналъжата.org и разберете повече пикантни подробности за тестовете с полиграф там. Ще видите и списък с всяка услуга и цена към нея. Сигурни сме, че ще останете много приятно изненадани от ниските цени, които предлагат. Безплатната консултация е право на всеки клиент, но трябва да направите предварителна заявка – онлайн в тяхното виртуално пространство или с обаждане на телефонен номер 0885 600 800 или 0700 111 60. Офисът им се намира в идеалния център на столицата на адрес: гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 22.