Статистиката помага при футболни прогнози

Футболната история пази много и най-различни постижения в областта на спорта. Със сигурност на всеки фен би му било любопитно да разбере, че мачът с най-много голове до момента е този от лигата в Мадагаскар, който завършва 149:0 и се е изиграл между AS Adema и Stade Olympique l’Emyrne (SOE).

Във въпросният мач SOE започнали да си вкарват един след друг автоголове в знак на протест срещу съдийското решение в предишния мач, което ги лишило от възможност да спечелят първенството. Определено интересен факт, но това, което ще ни занимава в тази статия, не са футболните рекорди или куриози, а всички онези редовни мачове, когато отборите играят и се раздават за победа, а да се направят качествени футболни прогнози за развоя на мача изглежда доста трудно. Да така е, но само на пръв поглед. Феновете вече разполагат със сайта bg.mybets.eu, където могат да намерят статистики за всички изиграни до момента мачове и представянето на отборите.
Статистиката помага при футболни прогнози
Различните типове залагания, които можете да правите вече повишават процента успеваемост на залозите и увеличават шанса ви да печелите значителни суми от залагания и футболни прогнози. Да се направи добра преценка за предстоящ мач, не е лесно и за целта се изискват много умения, като наблюдателност и възможност за комбиниране на фактори. Ако се съчетаят добре данните за предишните мачове на отборите, наред с контузиите по време на мача, както и представянията на отделните играчи, може да се изгради по-пълна картина, но ако към това се добавят и още допълнителни данни, като стресовите фактори, в резултат на някаква травма или не добри климатични условия, може да се каже, че напредвате значително по пътя към майсторския анализ.
Данните, предоставени в сайта са от изключителна помощ, когато правите прогнози, независимо дали за краен резултат или под/над голове. Превърнете още сега футболната страст в източник на приходи с един от най-добрите сайтове за футболни прогнози. Играйте добре, за да спечелите двойно.