Стартира изграждането на модерен бизнес център в Бургас

Реализация по амбициозния проект на Sun City Centre започва скоро в Бургас. Инвеститори на новия мол в морския град са „Regent’s Property Advisors”. Разгънатата застроена площ на търговския център е 41 516 кв. м.

7 100 кв.м са предвидени за офиси, а останалата част е търговска площ. Сградата ще разполага с етаж супермаркет, 2 етажа мода, етаж стоки за дома, етаж отдих и забавления и 4 нива подземни гаражи. Завършването на проекта е предвидено за 2010г.

31% от търговската площ на SUN CITY CENTRE са вече отдадени, очаква се другата седмица да започне подписването на окончателните договори. Мащабът на инвестицията надхвърля 30 млн. евро. Изграждането на търговския център ще открие 580 нови работни места и ще доведе до увеличаването на чуждестранните инвестиции в региона.

По първоначални данни, той ще бъде посещаван от 200 000 души на месец. Проектът е първият по рода си в града и ще допринесе за подобряване на стандарта и бизнес средата в Бургас.

Центърът ще бъде разположен с лице към един от основните градски булеварди – бул.„Демокрация”, в близост до търговските улици „Александровска” и „Богориди“.

Вашият коментар