Колко често може да се използва детектор на лъжата и на какви цени?

Знаете ли, че вече можете да се възползвате от услугите с детектор на лъжата и то за различни казуси, независимо дали са лични или професионални?

Освен по филмите, вече и в реалността можем да заявим желание за тест с полиграф, който освен това ще се извърши професионално от специалистите от Центъра за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“. Колко често може да се използва детектор на лъжата и на какви цени? На страниците на Detector-na-lajata.com можете да се запознаете с различните теми и съответните цени, на които се прави тестът. За повече хора, като например служители във фирма, можете да се възползвате от абонаментните предложения виж още тук, които излизат на много по-ниски цени. Вече много фирми разчитат на метода, както за прием на служители, така и като периодична проверка на лоялността, а също и за конкретни казуси.

Колко често може да се използва детектор на лъжата и на какви цени?

Полиграфското изследване отчита измененията в дишането, сърдечната дейност и проводимостта на кожата, в резултат на зададените въпроси, като анализът на полиграмите се прави от специалисти, както и от независими висококвалифицирани специалисти от България и Америка. Така се гарантира максималната точност на направените заключения. След завършване на теста и неговия анализ, възложителят получава официален документ, подписан и подпечатан от фирмата.

Можете да разчитате на пълна конфиденциалност и резултатите могат да бъдат видени от трети лица, само при ваше желание и разрешение. От какво се състои тестът с детектор на лъжата и колко време отнема? Изследването се прави в няколко етапа, като на първо място е срещата с възложителя, по време на която се поставя темата и възможно най-много подробности за конкретния случай. Това спомага за оформянето на въпросите в теста и за определянето на темите, които не са повече от четири в един тест. Времетраенето на изследването обикновено е два часа, като може и да бъде по-дълго, според сложността на казуса. Високото кръвно налягане или ускореният пулс не оказват влияние на резултатите, тъй като психофизиологичните изменения, които отговарят на изричането на лъжа, се определят по други параметри. Техниката, с която разполага „Детектор на лъжата“ е професионална – от Lafayette и така се ползва от специалните служби по целия свят. Тя е сертифицирана и произведена в Америка, а за анализа на резултатите и за спазването на метода, специалистите са под експертна супервизия.

Може ли детекторът на лъжата да определи дали има повече от едно замесено лице в извършената кражба или измама? Ако става въпрос за повече служители или ако заподозрените лица са няколко, то само тези, които нямат никакво участие, биха преминали теста успешно. Останалите – преките участници, както и лицата, съдействащи за извършването на престъплението, както и тези, които са знаели за него, не преминават теста, независимо колко са на брой. Така, всеки замесен, независимо в каква степен, би бил разкрит. Съпоставяйки цената на риска с цените на полиграфското изследване, много хора предпочитат да заложат на сигурността и проверката на истината. Абонаментните цени позволяват и периодична проверка на лоялността на служителите, която минимизира евентуалните намерения за измами, изтичане на информация, кражби и др. За заявки и подробности за теста с детектор на лъжата, вижте Detector-na-lajata.com и не се колебайте да зададете своите въпроси.