Expired: За голямото търсене на полиграф в София

Подлагали ли сте се някога на полиграф (polygraph)? В случай, че не сте напълно запознати как действа тази машина, но въпреки това тя предизвиква интерес у вас – намирате се на правилното място.
В тази публикация ще получите информация за това какво представлява детекторът на лъжата, как можете да се възползвате от услугите му в София, как да намерите полиграф в София в poligraf.bg и полиграфист и най-вече: можете ли да се доверите на получените резултати.

Полиграфът е машина изобретена от Дж. А. Ларсън, студент по медицина в Калифорния, преди почти век. В зората на 20-те години той измисля изобретение, която да отчита човешките психофизиологични дейности като пулс, мускулна дейност, дишане и др., при задаването на въпроси, за да разпознае кога човек казва истината и кога лъже. Интересното е, че дори и днес – толкова години след т.нар. „бум“ в използването на полиграфа, той все още буди интерес.

В София, например, можете да получите едни от най-качествените полиграфски услуги. С помощта на детектора на лъжата, редица клиенти ежедневно разбират за извършена изневяра, провено насилие, разкрита кражба и др.
Много дами се интересуват от любовта и връзката си и дали на шега, или наистина – убеждават партньорите си да се подложат на изследване с полиграф.

Какво всъщност представлява въпросното изследване?

Накратко, преди да преминете към него, трябва да подпишете декларация за съгласие за използването на детектор на лъжата върху вас. Полиграфистът ви разсянява всичко около процедурата, чете ви предварително въпросите и попълва нужните формуляри.
След това можете да преминете към извършване на проверката. Модерният полиграф ще отчете всяка промяна в пулса ви, дишането и мускулната ви дейност, за да извлече максимално коректни резултати. Накрая диаграмите биват разтълкувани, т.е анализирани от полиграфиста и вие получавате доклад приложените към него графики.
Резултатите, които се получават има вероятност да достигнат до 98% достоверност, което не е никак малко. За намирането на качествени полиграфски услуги в София можете да посетите Poligraf.bg и да получите по-подробна информация още сега.