Кои са предимствата да ползвате пътническа карта онлайн?

Кои и какви са предимствата да използвате пътническа карта онлайн?

Много хора разчитат на своите лични умения за ориентиране. Предпочитат да спрат колата и да попитат някого за пътя, вместо да се възползват от предназначението на обикновената пътническа карта. Дали защото да се носи карта на хартия е остаряло, или защото не могат да я разчетат – често пътуването за удоволствие се превръща в кошмар и някак си идеята за снабдяването с карта на страната вече не изглежда толкова лоша. Ако не искате да бъдете хванати в капана на „объркахме пътя“ или „не знам къде сме“, то ние ще ви предложим лесен начин за ориентиране, като не е необходимо да носите дори карта, защото можете да намерите безплатна пътническа карта в marshruti.eu – онлайн, лесно и удобно.

Всичко, което трябва да направите е да посетите уеб ареса marshruti.eu, където ви очаква това, от което се нуждаете – навигационна карта на страната. Въвеждайки началната и крайната точка на вашето пътуване ще бъде изобразен в синьо най-удачния маршрут, по който да поемете. В случай, че сте се отклонили – можете да „коригирате“ посочения маршрут, като хванете синята линия, показваща пътя, и я довлачите до точката в страната, където се намирате.

Използвайки въпросната пътническа карта ще получите информация не само за пътя, а още за километрите, от които той се състои и за какво време ще го изминете при средна скорост 100 км/час за междуградски маршрути и 35-40 км/час за градски маршрути.

Кои са предимствата да ползвате пътническа карта онлайн?

Друго предимство на препоръчаната пътническа карта бива възможността да откривате отделни местности, а както и извън нея, като кликнете върху картата. Освен пътна, инструментът за навигация съдържа още сателитна и географска карта, които биха ви били от полза при желание за визуализиране на маршрута. Ползите да имате винаги под ръка пътническа карта са безброй, а вече можете да осъществите това и далеч по-удобно – изцяло онлайн. Не пропускайте да се запознаете по-подробно с функциите на този инструмент, посещавайки предложения от нас уеб адрес.