Изследване с полиграф – специфични въпроси, които се задават

Ако сте в ситуация, в която имате съмнения за дадени действия от ваш близък, колега или приятел, но не можете да вземете решение дали да отправите своите обвинения или да изчакате, то четете правилната статия. Продължете надолу и ще разберете как можете лесно и бързо да получите цялата истина.

Когато сме изправени пред проблеми, свързани с липса на доверие към някого, то перфектния начин да се справим с проблема е да използваме услугата с полиграф, която гарантира пълна достоверност на получените резултати, без никакво съмнение. В България, изследванията с полиграф са добили широка популярност през последните години и могат лесно да бъдат открити. Ако продължите да четете надолу, ще получите точна информация относно това къде можете да се възползвате от услугата детектор на лъжата в Пловдив.

полиграф

Центърът за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата е перфектното решение за вас. Това е частна и независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлага е проверка на твърдения с полиграф от DetektorNaLajata.com, по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. А относно специалистите, които ще проведат самото изследване – те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма причина за притеснение и можете да бъдете сигурни на 100%, че ще получите напълно достоверни резултати.

Степента на точност на резултатите е до 99% и е с изключително висока надеждност. А ако се чудите дали има специфични въпроси, които биха могли да бъдат зададени на едно изследване с полиграф, то отговорът е, че има такива, като разликите се определят от темата и спецификата на разглеждания казус. Различният тест се подготвя на база информацията от поръчителя, която е добре да бъде възможно най-подробна. След това се извличат най-подходящите въпроси, като с помощта на специалиста се подреждат в добър ред. Много е важно да се намери баланса в типа въпроси, за да могат различните стимули да бъдат идентифицирани. От основна важност е и да се направи разлика между емоционалните и неемоционалните въздействия и отговори.

Ако у вас възникнат въпроси и неясноти свързани с изследването с полиграф, не се колебайте да ги отправите към специалистите от центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Направете го още сега и ще бъдете наистина спокойни, след като имате цялата истина! Така че ако мислите, че имате нужда от изследване с полиграф, то не се колебайте да се свържете с тях. Екипът им Ви очаква и направо на адрес: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.