Авто новини за родни и световни автомобилни изложения

През последните години се правят най-различни разработки за екологично обновление на автомобилното производство. Определено някои идеи са толкова смели, че звучат като извадени от сферата на научната фантастика. Всеки почитател на автомобилите обича да се запознава с последните новости от света на четири колела. За авто новините от nastarta.com, които си заслужават и новости за модели автомобили, промени в транспортната обстановка по света и у нас можете да следите на страницата на nastarta.com. Рев на двигатели и свистене на гуми ни обещават от авто сайта, а за тези, които искат да се насладят на последните модели „красавици“ в редиците на известни производители на автомобили могат да посетят следните авто изложения:

1. България: в Inter Expo Center София от 12 до 14 май 2017 ще се проведе изложение на сертифицирани употребявани автомибили BMW и Mini Expo с пробно шофиране на избран от вас модел и специални лизингови и финансови оферти. Inter Expo Center е вече традиционно домакин на такива автоизложения и всяка година предлага впечатляващо авто шоу за всички почитатели на модерните и традиционни автомобили.
2.Женева: на тазгодишното изложение в Швейцария ще бъде представен последният и най-мощен до сега автомобил от серията на Toyota Yaris. Все още не е ясно името на модела, но се предполага, че ще включва думата Gazoo, която се свързва със спортните разработки на японския концерн. Залага се на традиционния 1.6 дизелов двигател и мощност от 210к.с. като подобренията са при спирачките и някои други екстри, които все още се пазят в тайна до дебюта на возилото на 9 март.
Авто новини за родни и световни автомобилни изложения
3.Париж: „столица на любовта и страстта към автомобилите“ ще бъде Париж през тази есен. На традиционния автосалон Mondial de l’automobiles ще можете да видите най-новия модел Volvo V90 Cross County, нови предложения от Mercedes, Alfa Romeo, Renault и много други. Mondial de l’automobiles се провежда от далечната 1988 и не е изневерил на стила си да показва едни от най-красивите и модерни автомобили в света.
4.Отвъд океана: В САЩ се провеждат ежегодно много и най-различни изложения на автомобили, като специално внимани е заслужава това в Детройт, където се представят над 500 модела автомобили от международни производители и посетителите могат да се запознаят с начина по който ще изглежда автомобилната индустрия през следващата година.
5. Японските автоманиаци по нищо не отстъпват на щатските, затова и автоизложенията в „страната на изгряващото слънце“ също са толкова впечатляващи. Посещението на такова събитие остава спомени за цял живот у всеки почитател на високите скорости.